Programma

 

Donderdag 17 november

 

19.00 uur

Opening Expositie  Dans, dans!

De expositie beeldend met werk van Deventer amatateurkunstenaars is van 17 t/m 30 november te zien in de Leeuwenkuil, kunstencentrum. Iedereen is van harte uitgenodigd voor de opening van de expositie.

locatie: Leeuwenkuil
gratis toegang 


 

20.00 uur

Maria Juncal & Company | met Flamenco Fantasy

Olympisch voetenwerk, sensualiteit en zinderende expressiviteit. Maria Juncals vorige voorstelling ‘Anne Frank’ werd internationaal geroemd en kreeg 5 sterren. Nu keert ze terug met een nieuwe show. Met haar 2 jonge dansers en 4 muzikanten voert Juncal je mee in een spetterende nieuwe flamencoshow: ‘Flamenco Fantasy’!

✦ locatie: Deventer Schouwburg
€ 25,-
 info & reserveren: www.deventerschouwburg,nl


 

20.00 uur

La Danseuse van Stéphanie Di Giusto

Niets in haar onglamoureuze afkomst als Amerikaanse boerendochter lijkt Loïe Fuller voorbestemd te maken tot pionier van de moderne dans. En toch ontketent Loïe in Parijs met haar adembenemende serpentine dance een ware revolutie.
Ze wordt het symbool van een generatie, een sensatie aanbeden door kunstenaars en aristocraten. Fuller schuwt geen enkel risico om haar kunst tot het uiterste te drijven, ondanks de zware tol die dat perfectionisme eist van haar lichaam en gezondheid. Uiteindelijk dreigt de haat-liefdeverhouding met haar ambitieuze protégée Isadora Duncan de ondergang in te zetten van dit dans icoon.

 locatie: Filmhuis de Keizer
€ 8,50 (vriend/CJP/student € 6,50)
 info & reserveren: www.filmhuisdekeizer.nl