Zondag 11 november
 |

 

10.00 - 13.00 uur

Moving Models | Deventer kunstenaars tekenen Deventer dansers en danseressen 

Kunstenaars kijken vol liefde terug op hun modeltekenervaringen. Om dat vertrouwde gevoel van aandachtig kijken, registreren, tekenen en denken weer op te roepen organiseert DDD i.s.m. Babet Olde Weghuis en Jeroen Diepenmaat een ochtend modeltekenen voor beeldend kunstenaars uit Deventer en omgeving. Zij maken een serie modeltekeningen die tijdens de sessie geëxposeerd worden aan de wanden van de Deventer Schouwburg. 
Zowel de tekensessie, als het inrichten en de tentoonstelling zelf is voor publiek toegankelijk. Hiermee wordt een unieke kijk geboden in de keuken van de kunstenaar. Het hele proces van het ontstaan van een kunstwerk tot en met het exposeren, is bij te wonen. De tekeningen zijn alleen te zien tot 14.30 uur.


 locatie: Deventer Schouwburg 

entree: gratis 


 

14.30 uur

Deventer Danst Samen! 

 

Ter afsluiting van DDD weer een voorstelling in de grote zaal, waarbij vrijwel alle dansstijlen aan 
bod komen waaronder modern, hiphop, streetdance, buikdans en flamenco. Een aantal choreo’s zijn het resultaat van bijzondere samenwerkingen tussen groepen en stijlen. Deventer Danst Samen! Is een unieke kans voor dansers om podiumervaring op te doen en voor de kijker te zien wat we 
allemaal in Deventer aan dans in huis hebben.

 locatie: Deventer Schouwburg
entree: 6,50